Border Terriers vandeThij

Border Terriers vandeThij

In Memory

Melrose v.d Thij

Melrose (Roos)

Stamboomnaam: Melrose (Roos)

Geboren 31-05-2006, overleden juli 2021

Onze forse meid, rustpunt in huis. Wat een heerlijke hond. Voor haar geen sport, gewoon te weinig interesse, maar wat een gezellige hond. Ze heeft vier maal een nest gehad, dat is veel, maar ze draaide daar haar poot niet voor om. Het P, S, U en W nest zijn van haar. Uit het U nest is Uniek (Juul) bij ons gebleven. Na al die grote nesten zag ze er nog prachtig uit, wat een sterke meid.

 

LoesQuerine13-11-201214-35-46

Loesje

Stamboomnaam: Querine van de Thij
Geboren 27-10-2009, overleden juli 2020

Wat een leuke hond, onze bezige bij, Tom zijn vriendin.
Drie nestjes heeft ze gehad en ze was een schat van een moeder.
We hebben prachtige herinneringen aan haar.

Elstar van de Thij

Els

Stamboomnaam: Elsstar
Geboren: 01-10-1997
Een weinig opvallend, eenvoudig hondje. Wat een rustige lieverd. Ze heeft drie nestjes gehad en van haar is Guusje (Goudreinet) bij ons blijven wonen. Later is ze bij iemand gaan wonen, die graag een volwassen hond wilde. Samen hebben ze veel gewandeld, wat natuurlijk heerlijk is. In 2015 is ze overleden.

guusje__Custom_

Guusje

Stamboomnaam: Goudreinet (Guusje)
Geboren: 20-05-2001
Wat een prettig hondje was ze. Zo gemakkelijk en eenvoudig. Gewoon niet moeilijk doen, maar van alles genieten. Ze heeft twee nestjes gehad en van haar is jammer genoeg geen hondje bij ons gebleven. Ze is elders gaan wonen en daar is ze in 2015 overleden

Fleur

Stamboomnaam: Bellefleur van de Thij
Geboren febr. 1993 – Overleden dec. 2007
Zij was ons eerste zelfgefokte teefje. In tegenstelling tot haar moeder Hazel was zij een hele zachte, ongelooflijk vriendelijke teef. Ze heeft twee nestjes gehad en van haar pups is Els bij ons gebleven.
Daarna heeft ze bij een vriendin van ons gewoond, waar ze een heerlijk honden leven heeft gehad.
Zij zal in onze herinnering blijven, als onze aller zoetste hond.

Hazel

Stamboomnaam Roughdune’s Dainty Hazel
Geboren jan. 1990 – Overleden juli 2005
Onze eerste Border Terrier, waar we zo naar hadden verlangd. Ze was een prettige, ietwat dwingerige hond. Heel sterk naar onze latere puppen en volwassen honden. Zij was de baas en zo was het. Daar is nooit aan getwijfeld, door geen enkele pup.
In haar hele leven is ze voor geen enkel gezondheids probleem naar de dierenarts geweest. Ze was zo’n sterke gezonde hond. Ze heeft drie nestjes gehad en haar kind Fleur is bij ons gebleven.
We herinneren haar, als het teefje, dat onze liefde voor de Borderterrier heeft aangewakkerd. Dat hebben we aan haar te danken.

Rossacre Come Dancing (Betsy)

Geboren 10-04-2005 – Overleden 2018

We hebben haar toen ze 8 weken oud was, opgehaald uit Engeland. Dat was al een feest op zich, gelijk een kleine vakantie gehouden. Ze groeide wat minder mooi uit, dan verwacht, maar alles werd goed gemaakt door haar fantastische karakter. Altijd alleen maar vriendelijk naar mens en hond, heerlijk. Ze heeft drie flinke nesten op de wereld gezet, allemaal geen punt, gewoon even doen. Het O, R, en T nest. Ze was zo'n lieverd.

KARMIJN V.D. THIJ

Karmijn

Geboren 20-2-2004 – Overleden augustus 2018

Wat was ze sportief en fit in haar jonge jaren, behendigheid, heel slim en verstandig. Flinke afstanden naast de fiets, geen punt voor haar. Ze heeft drie maal een nest gehad, het M, N en Q nest. Van haar zijn Melrose (Roos) en Querine (Loesje) bij ons gebleven. Ze is een dierbare herinnering.